Care on Call

Care on Call is een initiatief van Marij Kok en biedt professionele zorg en dagbesteding aan ouderen al dan niet met dementie. Met zowel een medische achtergrond als ruime ervaring in de Zorg, is de ondersteuning die Care on Call levert betrouwbaar, professioneel , praktisch en combineert deskundigheid aan liefdevolle betrokkenheid.   

 

  " In de jaren dat ik  betrokken ben bij de zorg voor

ouderen al dan niet met dementie ervaar ik keer op keer dat, ook al gaat het fysieke en/of  het geheugen achteruit,  iemands wezen en gevoelsleven onveranderd blijft. Fascinerend  en vaak ontroerend om te zien. Dat aspect raakt me en maakt dat ik het beroep van Caretaker  inspirerend en uitdagend vind.

Zonder daar de nadruk op te leggen ben ik in stilte altijd op zoek naar manieren om contact te maken met deze kern en probeer ik me hier in de dagelijkse praktijk  zo veel mogelijk op af te stemmen. Dagbesteding en zorg zijn daardoor altijd zeer individueel.

 

Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik dit niet als "werk" zie maar mij altijd zal verplaatsen in wie ú bent en wat ú nodig heeft.

Mocht dit u aanspreken, dan kan ik misschien iets voor u betekenen".