Care on Call

 

Ouder worden kan  ontluisterend zijn. Zeker wanneer veel praktische handelingen die vroeger vanzelfsprekend gingen een stuk minder, of helemaal niet meer, gaan.  Er komt een moment dat de omgeving zegt "zo kan het niet langer er moet echt hulp komen." Dát te accepteren valt niet mee.  U heeft immers alles altijd zelf kunnen doen? Nu toestaan dat anderen zich gaan bemoeien met wassen en aankleden, boodschappen doen, klusjes in en om het huis etc. etc.  Dat is vaak een hoge drempel om te nemen.

Belangrijk is dan dat er hulp komt waarmee het klikt, die u kunt vertrouwen, die u ziet en hoort, die geduldig is en ook nog humor heeft. Maar bovenal,  die u in uw waarde laat.

 

In de jaren dat ik me inzet voor ouderen (al dan niet met geheugenproblemen) is dat wat ik doe, me inleven in een situatie en de hulp daarop aan laten sluiten. Ik kijk en voel en probeer iemand zo ver op zijn of haar gemak te stellen dat de ondersteuning niet bedreigend  is maar juist fijn en iets om naar uit te kijken. Daarbij is contact maken met wie u bent van essentieel belang.

 Ik heb gelukkig de beschikking over een rijk gevulde rugzak met ervaring op het gebied van de gezondheidszorg (regulier en alternatief), film en televisie, zorg & welzijn, alternatieve behandelmethoden (o.a.Reiki) etc.  waardoor ik breed  inzetbaar ben.

Ik deel mijn kennis en ervaring graag met u zodat uw kwaliteit van leven verbetert.

 

Als u toe bent aan hulp en  bovenstaande u aanspreekt, bel of mail me dan voor een vrijblijvende intake. Maak van úw zorg mijn zorg!

 

 

Care on Call is een initiatief van Marij Kok en biedt professionele zorg en dagbesteding aan ouderen in Baarn en omstreken.

De ondersteuning die Care on Call levert is betrouwbaar, professioneel , praktisch en combineert deskundigheid aan liefdevolle betrokkenheid. 

Desgewenst lever ik referencies.

 

Op de pagina "Aanbod & Ervaringen" leest u wat voor dienstverlening u van Care on Call kunt verwachten en wat cliënten daar van vinden.

 

Care on Call werkt voornamelijk in Baarn en omgeving.  

Naast een eigen cliëntenbestand word ik als ZZP-er met succes bemiddeld door 

 

Voor nadere informatie en/of een vrijblijvend intakegesprek neem gerust contact met mij op, misschien kan ik iets voor u betekenen!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wee de dagen

dat de woorden verbrokkelen

tot vage klanken

gedachtes niet meer

in zinnen passen

je vergeten bent

hoe je een jas aantrekt

je koffie over de planten giet

niet meer weet hoe deuren sluiten

de dag is nabij 

dat je in de spiegel

een vreemdeling ziet

die een scheerkwast zoekt

venijnig haal je een kam

over zijn gezicht.

 

Bron: Bob Tiesema,  "Grijs Licht"