Care on Call

 

Ouder worden kan heel ontluisterend zijn. Vooral wanneer  veel praktische handelingen die vroeger vanzelfsprekend gingen een stuk minder of helemaal niet meer gaan.  Er komt een moment dat de omgeving zegt "het gaat niet langer meer, er moet echt hulp komen." Dát te accepteren valt niet mee.  Je hebt het immers altijd zelf kunnen doen? Nu toestaan dat anderen zich gaan bemoeien met wassen en aankleden, boodschappen doen, klusjes in en om het huis etc. etc.  is vaak een hoge drempel om te nemen.

Belangrijk is dan dat er hulp komt waarmee het klikt, die je kunt vertrouwen, die je ziet en hoort, die geduldig is en ook nog humor heeft. Vooral, die je in je waarde laat.

In de jaren dat ik me inzet voor ouderen (al dan niet met geheugenproblemen) is dat wat ik doe, me inleven in een situatie en de hulp daarop aan laten sluiten. Ik kijk en voel en probeer,  in het contact, iemand zo ver op zijn of haar gemak te stellen dat de ondersteuning bij wat dan ook niet bedreigend  is maar juist fijn en iets om naar uit te kijken.

Als u toe bent aan hulp en u voelt zich aangesproken tot mijn visie, bel of mail me dan voor een vrijblijvende intake. Maak van úw zorg mijn zorg!

 

 

Care on Call is een initiatief van Marij Kok en biedt professionele zorg en dagbesteding aan ouderen in Baarn en omstreken.

Met zowel een medische achtergrond als ruime ervaring in de Ouderenzorg, is de ondersteuning die Care on Call levert betrouwbaar, professioneel , praktisch en combineert deskundigheid aan liefdevolle betrokkenheid. 

 

Op de pagina "Aanbod & Ervaringen" leest u wat voor dienstverlening u van Care on Call kunt verwachten en wat cliënten daar van vinden.

 

Care on Call werkt voornamelijk in de provincie Utrecht en in het Gooi. Naast een eigen cliëntenbestand wordt zij met succes bemiddeld door 

 

Voor nadere informatie en/of een vrijblijvend intakegesprek neem gerust contact met mij op, misschien kan ik iets voor u betekenen!