Care on Call

is een initiatief van Marij Kok en biedt professionele zorg en dagbesteding aan ouderen met dementie die zelfstandig wonen en extra zorg en aandacht nodig hebben. Met zowel een medische achtergrond als ruime ervaring in de Zorg, is de ondersteuning die Care on Call levert betrouwbaar, professioneel , praktisch en combineert deskundigheid aan liefdevolle betrokkenheid.   

 

  " In de jaren dat ik  betrokken ben bij de zorg voor

ouderen met dementie ervaar ik keer op keer dat, ook al gaat het geheugen achteruit,  iemands wezen en gevoelsleven onveranderd blijft. Fascinerend om te zien en vaak ontroerend hoe glimpen van authenticiteit zichtbaar blijven. Dat aspect raakt me en maakt dat ik het beroep van Caretaker  inspirerend en uitdagend vind.

Zonder daar de nadruk op te leggen ben ik in stilte altijd op zoek naar manieren om contact te maken met deze kern en probeer ik me hier in de dagelijkse praktijk  zo veel mogelijk op af te stemmen. Dagbesteding en zorg zijn daardoor altijd zeer individueel.

 

Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik dit niet als "werk" zie maar mij altijd zal verplaatsen in wie ú bent en wat ú nodig heeft.

Mocht dit u aanspreken, dan kan ik misschien iets voor u betekenen".